Wil je iets weten over Van Wijck? Kijk dan hieronder tussen de veelgestelde vragen (FAQ). Hier vind je informatie over onder meer openingstijden, dieetwensen, reserveren en vacatures.

Dieetwensen

Houden jullie rekening met allergieën?

Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen. Bespreek deze met onze bediening. In ons menu staat per gerecht aangegeven of het vegetarisch, vegan of glutenvrij is én of het noten bevat.

Reserveren & openingstijden

Kan ik reserveren?

Reserveren bij Van Wijck voor ontbijt of lunch is niet mogelijk. Kom gewoon gezellig binnen en meld je bij de bediening. Als er nog geen plaats is, kun je even wachten, totdat we een tafeltje voor jou beschikbaar hebben.

Wanneer is Van Wijck open?

Van Wijck is elke dag open van 8 tot 18 uur. We zijn alleen 25 december en 1 januari gesloten.

Kan ik na sluitingstijd iets organiseren bij Van Wijck?

Na sluitingstijd kun je zowel zakelijk als privé – vanaf 20 personen –  een walking dinner organiseren bij Van Wijck. Interesse en wil je meer weten? Stuur ons een mail of kom langs in de zaak.

Take away en bezorging

Is take away mogelijk?

Natuurlijk! Koffie, thee, smoothies en heel veel lekkers van Van Wijck kun je meenemen voor onderweg óf om iemand anders te verrassen.

Bezorgt Van Wijck ook?

Via thuisbezorgd.nl kun je een groot deel van de week een selectie van gerechten en drankjes bestellen en thuis of op het werk laten bezorgen.

Betalen, gift card en cadeautjes

Hoe kan ik bij Van Wijck betalen?

Bij Van Wijck kun je met pin of cash betalen. Voor contante betalingen maken we gebruik van Cashkeeper. Je betaalt zelf aan de automaat en ontvangt van daaruit het wisselgeld. Dat is snel, hygiënisch en veilig!

Verkopen jullie ook cadeautjes?

Wij verkopen in de zaak onder meer Van Wijck herbruikbare ‘to go’ bekers, koffie, olijfolie en gift cards. En je kunt er een gratis Van Wijck ansichtkaart bij schrijven, deze vind je bij de kassa.

Toegankelijkheid

Zijn honden welkom?

Vriendelijke honden zijn (kort aan de lijn) welkom bij Van Wijck.

Betalen, gift card en cadeautjes

Hebben jullie een gift card?

Jazeker, de gift card is bij ons in de zaak te koop. Je kunt deze ook bestellen door een mailtje te sturen naar info@puurvanwijck.nl met het bedrag, jouw telefoonnummer en adres. De cadeaukaart wordt dan na betaling opgestuurd.

Toegankelijkheid

Is Van Wijck rolstoel- en wandelwagenvriendelijk?

Bij Van Wijck kun je eenvoudig met een rolstoel of wandelwagen binnenkomen. We hebben geen invalidetoilet.

Werken bij Van Wijck

Hebben jullie vacatures?

Goed en enthousiast personeel (barrista, keuken, bediening) is altijd welkom. Stuur jouw cv met motivatie naar info@puurvanwijck.nl of loop even binnen in de zaak.

Zijn jullie een erkend leerbedrijf?

Ja, Van Wijck is een erkend leerbedrijf. Een scholier die een passende mbo-opleiding volgt, kan bij ons stage komen lopen. Vanaf de zomer van 2020 hebben we weer een plekje vrij. Interesse om bij Van Wijck jouw vak in de praktijk te leren? Stuur dan een mail naar info@puurvanwijck.nl.

Duurzaamheid

Werken jullie duurzaam?

Van Wijck streeft naar minimale waste: we kopen efficiënt in en gooien geen ingrediënten weg. We zijn  van het gas af. En we werken zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers en leveranciers.

Vaste team Van Wijck

Tim
Tegeltje-1
Rick
Mythra
Tegeltje-2
Jaap
Shirley
Elian
Marion
Ersi
Tegeltje-3
Dominique


 

Staat jouw vraag er niet bij? Heb je een vraag waarvan je op deze pagina het antwoord niet vindt, stuur ons dan een mail.


Volg ons op instagram
@puurvanwijck

Kom gewoon
gezellig langs!

Reserveren is niet mogelijk

Wycker Brugstraat 28  |  Maastricht
043-85 296 03  |   info@puurvanwijck.nl
elke dag 8-18 uur

Wycker Brugstraat 28
Maastricht

043-85 296 03

info@puurvanwijck.nl

© 2017 Van Wijck | Ontwerp & realisatie: Matthja Sterk